Tietoa Albertista

Kaikki sai alkunsa, kun lapsuudenystävät Arta Mandegari ja Salman Eskandari suorittivat opiskelujaan Chalmersissa, Göteborgissa. Iltaisin ja viikonloppuisin he toimivat vapaaehtoisina tarjoten ilmaisia matematiikan oppitunteja Göteborgin esikaupunkien lapsille. Valmistumisensa jälkeen he valitsivat eriävät urapolut johtamisen ja rahoituksen parissa.

Vuonna 2015 he kuitenkin päättivät jatkaa siitä, mihin viimeksi jäivät Chalmersissa. He irtisanoutuivat työpaikoistaan ja heittäytyivät täydestä sydämestään Albertin luomiseen.

Albert perustettiin selkeällä tavoitteella: tiedon demokratisointi teknologian avulla. Sama tavoite ohjaa meitä myös tänä päivänä. Tällä hetkellä yli 500 000 perhettä on päättänyt tutustua uuteen ja hauskaan tapaan oppia Albertin kanssa, mistä olemme erittäin ylpeitä.

Arvomme

Tähtäämme oikeaan muutokseen

Tartumme jokaiseen tilaisuuteen vaikuttaa alaamme positiivisesti. Tavoitteemme on tehdä uusien asioiden oppimisesta hauskempaa, helpompaa ja helpommin lähestyttävää. Uskomme, ettei yhdenkään lapsen tulisi kokea oloaan ahdistuneeksi koulutöiden takia.

Haastamme vanhat ajattelutavat

Hyödynnämme kaikki tilaisuudet palvelumme kehittämiseen. Albertin kautta lapset ja nuoret saavat omiin olosuhteisiinsa mukautetun oppimistavan. Lapset ovat erilaisia ja oppivat aina omaan tahtiinsa eri tavoilla.

Pyrimme jatkuvaan kehitykseen

Olemme nuori yritys, ja pyrimme toiminnassa ja tarjonnassamme innostavuuteen. Haluamme lasten kokevan Albertin mahdollisimman positiivisesti.

Erilaisuutemme on vahvuutemme

Uskomme vahvasti monimuotoisuuteen ja siihen, että jokaisen yksilön tulee antaa olla täysin oma itsensä. Olet tervetullut juuri sellaisena, kuin olet.